Bamboe slipjes

Grote selectie bamboe slipjes

Op deze pagina vind je een groot en lekker assortiment bamboe slips voor dames. Duik in ons brede assortiment bamboe slips van onder andere JBS of Denmark, Urban Quest en Lady Avenue en ga van binnen comfortabel gekleed in zacht en luxueus textiel. Omdat bamboe een natuurlijk materiaal is, is het gezond voor het lichaam en daarom ook fantastisch als slip voor vrouwen.

Een van de grote sterke punten van bamboe is de natuurlijke, ademende en zweetabsorberende werking. Het zachte bamboe is comfortabel en heerlijk om te dragen en met alle goede eigenschappen van de stof is het een materiaal dat bijzonder geschikt is voor je slipje. Bamboeslipjes voor dames zijn antibacterieel. Het betekent simpelweg dat bamboeslipjes daadwerkelijk in staat zijn om de geurveroorzakende bacteriën die van nature op je huid voorkomen te doden. Het betekent ook voor jou dat je je geen zorgen hoeft te maken over vieze geurtjes als je slipjes van bamboe gebruikt.

Zacht en duurzaam bamboe slipje

Sommige mensen noemen stof gemaakt van bamboe kunstzijde. Onder andere omdat kleding van bamboe net zo fijn en lekker aanvoelt op de huid als de zachtste zijde. En wie wil zich niet kleden in een zacht en heerlijk slipje? Slipjes van bamboe zijn langzamerhand een zeer populair product geworden bij veel vrouwen. Naast dat ze comfortabel zijn om te dragen, hebben ze nog vele andere voordelen en eigenschappen die goed zijn voor het lichaam maar ook voor het milieu en de natuur.

Stof gemaakt van bamboe is super zacht. Het neemt vocht op en past zich aan het lichaam aan - ook na meerdere wasbeurten. Net als wol kan bamboe ook de lichaamstemperatuur zelf reguleren. Daarom voelt een bamboe slipje zowel lekker knus aan op een koude winterdag, maar ook lekker koel op een warme lentedag. Behalve dat het temperatuurregulerend is, is bamboe ook hypoallergeen, antibacterieel en UV-bestendig, waardoor het je kan beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon.

Een milieuvriendelijke slipkeuze

Omdat duurzaamheid, het milieu en ecologie een belangrijke factor in ons dagelijks leven zijn geworden en een onderwerp waar de meesten van ons zich mee kunnen identificeren. Vervolgens is er bij veel organisaties, consumenten en productiebedrijven veel aandacht geweest voor het groener denken.

Dit geldt zowel voor het voedsel dat we eten als voor de vele verschillende huidverzorgingsproducten die we in ons dagelijks leven gebruiken. Maar dit geldt grotendeels ook voor de kleding en het ondergoed dat we dragen. Hier zijn vooral de producten van bamboe populair geworden, en dat is niet verwonderlijk. Want de bamboeplant wordt gezien als een van de meest duurzame planten die er te vinden zijn.

Bamboo slips - uw garantie voor kwaliteit en duurzaamheid

De groene bamboe is een snelgroeiende plant die geen kunstmest, kunstmest, giftige sprays, pesticiden of water nodig heeft. Sterker nog, de plant kan wel 30 centimeter per dag groeien en is daarmee een absolute favoriet onder de duurzame planten. Door de duurzame eigenschappen van de plant is de bamboeplant een bijna net zo populair en goed materiaal geworden als het katoen waar we de afgelopen jaren bekend om staan in onze kledingproductie.

Waarom kiezen voor slips van bamboe?

Het zachte katoen staat bekend als de ongekroonde koning van het ondergoed. Maar bamboe is door zijn goede eigenschappen en duurzaamheid net zo stilletjes aan populairder geworden. Bamboestof wordt dan ook in heel verschillende kledingstukken gebruikt. Onder andere ook in steeds meer slipjes. Bamboe heeft een aantal goede eigenschappen die absoluut perfect zijn voor je slipje. Onder andere omdat bamboestof een zeer hoog aantal draden en vezels heeft, waardoor het extreem zacht en comfortabel aanvoelt op de huid – en het is zelfs zachter dan katoen.

Bamboe voelt en ziet eruit als zijde. In textiel behoudt bamboe veel van zijn goede eigenschappen. Het is zeer absorberend en kan tot drie keer zijn eigen gewicht absorberen. Bamboe is daarom bijzonder geschikt voor slipjes. Stof van bamboe is bovendien temperatuurregulerend en past zich daarom aan je eigen lichaamstemperatuur aan, zowel warm als koud. Stof gemaakt van bamboe heeft een uitstekend absorptievermogen en helpt vocht weg te houden van je huid en in plaats daarvan te verdampen. Net als wol is bamboe ook temperatuurregulerend. Het kan je dus lekker warm houden in de winter en koel houden in de zomer.

Een aantal goede eigenschappen van bamboe slips

Bamboe heeft ook de unieke eigenschappen die je kent van onder andere natuurlijke wol. Wol is zelfreinigend, maar ook antibacterieel, en precies dat geldt ook voor slips van bamboe. Stof van bamboe is bovendien temperatuurregulerend en past zich daarom aan je eigen lichaamstemperatuur aan, zowel warm als koud.

Slipjes moeten comfortabel zijn om te dragen en mogen niet strak zitten op de verkeerde plaatsen. Ze moeten comfortabel aanvoelen op de huid. Zelfs na een hele dag gebruik. Het doet slipje, die zijn gemaakt van bamboe. De stof is erg rekbaar. Ook na vele wasbeurten. Dit betekent onder andere dat bamboeslips na verloop van tijd niet strakker gaan zitten.

Wanneer van bamboe ander textiel wordt gemaakt, blijven veel van de goede eigenschappen waar de plant bekend om staat behouden. Het is onder meer een zeer absorberend materiaal en juist deze eigenschap maakt bamboe tot een bijzonder goed slipmateriaal. Bamboe is ook een allergievriendelijk materiaal, dus als je allergisch bent, zijn bamboeslipjes een uitstekende keuze om irritatie en allergische reacties op het lichaam te voorkomen. Denk er altijd aan om een bijpassende bh voor je slipje te kiezen.

Bamboe slipjes hier online kopen bij Netlingerie

In ons assortiment bamboe slips dat je op deze pagina vindt, kun je kiezen uit veel verschillende soorten, maten en designs. Stof gemaakt van bamboe heeft een uitstekend absorptievermogen en helpt vocht weg te houden van je huid en in plaats daarvan te verdampen. Net als wol is bamboe ook temperatuurregulerend. Het kan je dus lekker warm houden in de winter en koel houden in de zomer.

Materialen van bamboe voelen zacht en heerlijk luxueus aan op het lichaam. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, zal het het favoriete materiaal zijn wanneer je in de toekomst slipjes koopt. Hier op Netlingerie.nl vind je bamboe slips van onder andere het bekende merk JBS of Denmark, Lady Avenue en Urban Quest. Wanneer je bamboe slips en andere lingerie bij ons koopt, krijg je altijd een snelle levering, zodat je je nieuw gekochte textiel snel kunt gebruiken.