BH met beugel

Grote keuze aan beugel BH's

Een BH met beugel is voor jou die extra steun onder de buste nodig heeft. Het zijn vooral vrouwen met grotere en vollere borsten die dit BH-model gebruiken, omdat het helpt om een betere lift te geven en tegelijkertijd kan helpen de borsten in model te houden plaats. Als je op zoek bent naar de juiste BH met beugel die bij je borsten past, hebben we op deze pagina een grote selectie populaire modellen voor vrouwen van alle leeftijden van alle bekende en meest gewilde lingeriemerken verzameld: Triumph, PrimaDonna, Marie Jo, Sloggi, Chantelle en vele anderen.

Een mooie en goed zittende beugel-bh mag niet ontbreken in de lingerielade van elke vrouw. De BH met beugel helpt om de buste te liften en tegelijkertijd een mooie vorm te geven. Daarnaast kan hij onder bijna elke outfit gedragen worden. Een BH met beugel geeft de borst extra vorm en ondersteuning. En zelfs als je de Beha niet altijd kunt zien, kan het een grote impact hebben op je welzijn gedurende de dag.

Wanneer je de markt afspeurt, is het belangrijk dat je grondig te werk gaat en niet bij het eerste model koopt, aangezien de verschillende soorten BH met beugel's verre van hetzelfde zijn. Sommige modellen zijn bijvoorbeeld speciaal ontworpen voor vrouwen met een korter bovenlichaam of waarbij de borst hoog op het lichaam zit. Deze zijn genaaid met beugels, die lager zijn zodat ze niet storen onder de oksel. In een grotere maat bh zul je merken dat er een bredere beugel is ingenaaid om meer steun en stevigheid te bieden. Terwijl bij de kleinere maten de beugel smaller is en de borsten gewoon op hun plaats houden.

Vind op deze pagina de beste BH met beugel voor uw borsten en u zult hoogstwaarschijnlijk meer plezier ervaren in het dagelijks leven wanneer u deze draagt. Als het om BH met beugel's gaat, zijn er modellen, materialen, merken en pasvormen die passen bij elk type vrouwelijk lichaam. Je volgende musthave beugel bh vind je dus zeker ook op deze pagina.

Altijd ruim aanbod BH met beugel's voor elk type vrouw en gelegenheid

Een BH met beugel is, zoals de naam al doet vermoeden, een BH met beugels. Dit helpt om de buste te liften en je vrouwelijke vormen te accentueren. Sommige modellen kunnen worden ontworpen met een push-up effect, waardoor uw buste extra vol wordt. Beugel-BH's heb je in veel verschillende designs, kleuren en materialen. Het kleurenpalet biedt onder meer klassieke en gedempte kleuren in zowel lichte als donkere tinten, maar ook sterke felle kleuren die passen bij het seizoen en de modetrends en tendensen binnen de lingerieBHnche.

Draag je vaak laag uitgesneden jurken of blouses voor feestelijke gelegenheden, dan kun je kiezen voor een beugel-bh met mooie kanten randen, strikken of dergelijke, die met de fijne decoratieve details je outfit extra vrouwelijk maken. Kijk dan eens in onze categorie prachtige BH met beugel's, waar je volop inspiratie kunt opdoen voor je outfits.

Diameter van de beugel van de Beha

Hoe groter je vrouw bent, hoe groter de omtrek van je Beha zou moeten zijn. Net als zoveel andere dingen speelt de diameter van de beugel een bijzonder belangrijke rol bij de pasvorm van de Beha. Er is een zee van verschillende afmetingen, zowel diameter als lengte, waarbij de breedte van model tot model kan verschillen. Het belangrijkste is dat de diameter van de beugel overeenkomt met de diameter van je borst, anders krijg je last van de beugel.

Als de diameter van bijvoorbeeld de beugel te klein is, zal je borst bekneld raken en kan je borst daardoor moeite hebben om in de Beha te blijven. Als je BH met beugel daarentegen te groot is, zal de beugel rond de achterkant zitten of raken de beugels elkaar aan de voorkant van de Beha. Het is daarom belangrijk dat u de breedte van uw buste controleert voordat u uw volgende BH met beugel koopt.

Waarom kiezen voor een BH met beugel?

Er zijn verschillende meningen over of een BH met beugel je bovenlichaam ondersteunt, of juist knelt en irriteert. Sommigen houden ervan vanwege de steun en vrouwelijke lift, terwijl anderen het oncomfortabel en beklemmend vinden. Maar de beugel heeft eigenlijk drie doelen: hij lift, ondersteunt en vormt je borst, terwijl een BH zonder beugel je boezem vrij laat leven.

De beugel helpt om te liften en te ondersteunen, terwijl het ook je buste gelijkmatig verdeelt over de andere delen van de Beha. De beugel zelf is het dragende element van de Beha, omdat deze het gewicht van de borst draagt. Daarom zal een bh met een hogere beugel en bredere rug het gewicht van je borsten beter ondersteunen. Dit helpt om een opwaartse lift te geven, waardoor de druk op uw schouders minder wordt. Wanneer de beugel je borsten omhelst, ontstaat er een splitsing, wat betekent dat elk van je borsten individuele ondersteuning krijgt, waardoor een aparte vorm van een boezem ontstaat die twee mooie, elegante borsten ondersteunt.

Koop je volgende beugel-bh hier online!

Op Netlingerie.nl hebben we de beste merken verzameld als het gaat om beugel-BH's - zowel Deense als internationale merken. We hebben onze favorieten geselecteerd op basis van onze doelgroep, waardoor er zeker iets voor jou bij zit en wat bij jouw figuur past.

We bezorgen je nieuwe BH met beugel en verzekeren je dat deze zo snel mogelijk wordt verzonden. Als je twijfelt over wat je moet kiezen, welke maat je moet gebruiken of iets anders, kun je altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen met onze klantenservice, waar we zo snel mogelijk zullen antwoorden. Kijk er naar uit om nu in je nieuwe ondergoed te springen. We hopen dat je blij zult zijn met je nieuwe BH met beugel en dat je terugkomt als je jezelf of een geliefde weer moet trakteren op mooie lingerie.