Calvin Klein slipjes

Calvin Klein slip

Calvin Klein is jonge, slimme en brutale lingerie. Gemaakt van super zachte materialen en heeft een super goede pasvorm. Calvin Klein komt vaak met nieuwe lingerieseries, dus volg deze pagina als je op zoek bent naar jonge, nette lingerie. De meeste vrouwen kennen het welbekende merk Calvin Klein. Het merk is misschien wel het meest bekend om hun prachtige en iconische ontwerpen van prachtige BH's, topjes en slipjes. Alles is ontworpen in een minimalistische stijl, die zowel sport als elegantie uitstraalt.

De heerlijke slips van Calvin Klein zijn dan ook absoluut perfect voor de jonge vrouw die houdt van een actief leven, waar beweging en sensualiteit centraal staan. Of het nu gaat om gewone slips, tanga's, strings of hotpants, je zult altijd de vele iconische en minimalistische ontwerpen van Calvin Klein kunnen herkennen. Veel van de mooie producten, vooral CK-slips, zijn ontworpen met een brede elastische band rond de heupen, die is versierd met Calvin Klein's eigen logo. Hier op Netlingerie.nl vind je een brede selectie van vele verschillende soorten slipjes van het Amerikaanse merk. Alles wordt geproduceerd in de beste kwaliteit en in de beste materialen. Onder andere zacht katoen, natuurlijk modal en polyester die zorgen voor een hoog draagcomfort in elke slip.

Uitdagende Calvin Klein slips met een sportieve uitstraling

Het is niet altijd gemakkelijk om kies ondergoed, en het is ook niet eenvoudig om ondergoed te vinden dat perfect op het lichaam aansluit. Ondergoed kan moeilijk zijn en voor veel vrouwen wordt de uiteindelijke keuze vaak een compromis. Helaas eindigt de aankoop er vaak mee dat velen simpelweg de eerste en beste kiezen.

Als u uw nieuwe slip moet kopen, zijn vooral pasvorm en materiaal belangrijk. Maar tegelijkertijd willen ze ook zowel sexy als verfijnd zijn. Precies dat is het zeer populaire merk Calvin Klein gelukt. Het grote aanbod van verschillende slips is zowel sexy als verfijnd, gecombineerd met een zeer sportief en minimalistisch design, dat veel vrouwen aanspreekt - zelfs over de hele wereld.

My Calvins

"Wanna know wat komt er tussen mij en mijn Calvins? Niets." Was ongeveer 3 decennia geleden een zeer populaire uitdrukking, die hielp het nu zeer erkende merk Calvin Klein op de internationale markt te brengen. Het was het toen zeer bekende huismodel en actrice Brooke Shields, die sprak over het merk Calvin Klein. Sindsdien is het merk in een stroomversnelling geraakt en heeft het onder andere bekende huismodellen gehad, waaronder ook de voor een Oscar genomineerde acteur en zanger Marky Mark. Vandaag zijn het bekende beroemdheden, zoals het bekende supermodel en Kardashian-zus Kendall Jenner, die samen met zanger Justin Bieber de bekende campagnes van "mycalvin" siert. Onder andere slips zijn weer hot.

De gangbare slips zijn cool geworden

De vele verschillende slips van Calvin Klein zijn de afgelopen decennia uitgegroeid tot een cultslip. Een panty waar de overgrote meerderheid van de vrouwen op de een of andere manier mee vertrouwd is geraakt. Veel mensen kennen de populaire slips van Calvin Klein ofwel om te dragen, ofwel door een van de zeer populaire en zeer in het oog springende campagnes, waarbij vaak de heetste modellen en beroemdheden worden gebruikt.

De vele slips van Calvin Klein variëren zowel in de verschillende designs maar ook in veel verschillende modieuze kleuren. Onder de vele slips vind je:

Klassiek slipje - String slipje - High Leg Tanga - brazilian String - High Waist Hipster

Mooie Calvin Klein slips voor alle gelegenheden

Elke dag draait het om je goed voelen, ook als het om je slipje gaat. Een setje ondergoed dat lekker op het lichaam zit, is veel waard. Dit geldt vooral voor je slipje, dat mag niet strak en oncomfortabel zitten. Het gaat om goed comfort, uitstraling en natuurlijk ook om de rest van je kleding. Laat daarom Netlingerie.nl de eerste stop zijn tijdens je shoptrip als je op zoek bent naar de heerlijke slips van Calvin Klein. Hier bij ons vind je een ruime keuze aan verschillende slips, die zowel perfect op het lichaam aanvoelen als tegelijkertijd een fantastische pasvorm hebben.