Femilet BH

Grote selectie Femilet BH's

Femilet is welzijn en welzijn is precies wat je kunt verwachten van de vele prachtige BH's die het Deense Femilet heeft gemaakt. Door hun heerlijke en zeer vrouwelijke BH's slaagt Femilet erin om precies de juiste pasvorm te creëren, die comfortabel aanvoelt om dicht op het lichaam te dragen.

Op deze pagina vind je een groot assortiment aan verschillende BH's, allemaal ontworpen om je boezem de allerbeste conditie te geven. Ongeacht de grootte en vorm. Bij ons vind je BH's van het Deense Femilet, die allemaal passen bij de verschillende vormen en maten borsten. Denk er altijd aan om een Femilet-bh te dragen met bijpassende Femilet-slip om je stijl compleet te maken. Bekijk ook de grote selectie BH's uit de Femilet-serie: Juliana, Mary en Norah.

Hoe zitten Femilet-BH's?

De vorm en grootte van je borsten zijn genetisch bepaald door de natuur. De enige manier om je borsten te laten veranderen is als je borstbindweefsel en je lichaamsvetpercentage veranderen. Bijvoorbeeld tijdens zwangerschap of gewichtsverlies. Of als u een borstverkleining of -vergroting heeft ondergaan.

Ongeacht met wat voor soort borsten u bent uitgerust, u kunt nog steeds invloed uitoefenen op het uiterlijk van uw borsten. Namelijk met behulp van de juiste bh. Er zijn veel verschillende soorten BH's. Hier vindt u BH's die uw borsten zowel controleren, ondersteunen als vormen. Danske Femilet heeft een breed scala aan mooie en zeer comfortabele BH's gecreëerd, die allemaal kunnen helpen uw borsten op precies de juiste plaatsen te vormen, te controleren en te ondersteunen.

Borsten zijn verschillend

Geen twee vrouwen zijn hetzelfde, en dat geldt natuurlijk ook niet voor vrouwenborsten. Borsten kunnen worden onderverdeeld in verschillende borstvormen en -vormen. Vrouwenborsten kunnen worden onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals hier:

Asymmetrische borsten
Alle vrouwen zijn van nature begiftigd met twee borsten. Er zijn echter maar weinig vrouwen waarbij beide borsten volledig symmetrisch zijn. Meestal is de ene borst iets groter dan de andere, waardoor de borsten asymmetrisch worden. Afhankelijk van hoe groot het verschil tussen de twee borsten is, kan het verschil worden gecompenseerd met een push-up inzetstuk, dat in je Beha wordt geplaatst. Een push-up insert is er in verschillende soorten en maten en geeft daardoor een meer uniforme buste.

Atletische borsten
Sommige vrouwen zijn van nature begiftigd met kleine, atletische borsten.
BH's met push-up, balconette of een t-shirt-bh kunnen heel goed zijn voor veel vrouwen met kleine atletische borsten.

Hangende borsten
Na een zwangerschap en daaropvolgende borstvoeding worden de borsten van veel vrouwen vaak slap. Dit komt onder andere doordat het bindweefsel in de borstkas losser wordt, waardoor de borstkas gaat doorhangen. Wil je daarom weer een mooie boezem, die er mooi en soepel uitziet, dan kun je een van de vele push-up BH's van Femilet gebruiken. Een push-up bh zorgt ervoor dat je borsten worden gelift en gevormd, zodat je een fijne herenwandeling krijgt.

Klokvormige borsten
Klokvormige borsten hebben het meeste volume in het onderste deel van de borst. Ze lijken ook breed aan de onderkant en smal aan de bovenkant. Hier is een Beha nodig, die de borst goed ondersteunt. Femilet heeft een full-cup bh ontworpen die de borst optimaal kan ondersteunen.

Oost-West borsten
De naam van dit type borst zit in de naam. Hier wijzen de tepels in verschillende richtingen. Het gaat erom de juiste Beha te kiezen, die ondersteunt en die de borsten terug naar het midden kan leiden. Dit kan met behulp van een klassieke T-shirtBeha of met een Beha met ondersteunende inzetstukken.

Ronde borsten
Stevige ronde borsten hebben geen speciale ondersteuning nodig. Hier kun je veilig kiezen voor een beugel-bh of een bh met voorgevormde cups. Mogelijk. met traagschuim.

Slanke borsten
Dit borsttype is aan de bovenkant breder en de tepels bevinden zich in het onderste deel van de borst. Meestal zijn slanke borsten niet erg vol en hebben daarom een kleinere cupmaat nodig. Slanke borsten laten zich daarentegen gemakkelijk iets groter lijken met behulp van een voorgevormde bh.

Koop je volgende Femilet-bh bij ons en krijg de optimale ondersteuning en lift voor je borsten.