Mey slipjes

Grote selectie Mey slips

Met slips van het gerenommeerde Duitse merk Mey krijg je gegarandeerd een slip die om je billen past alsof hij gemaakt is. Op deze pagina vind je een ruime keuze aan heerlijke slips in verschillende natuurlijke kleuren en vormen, allemaal gemaakt van de mooiste materialen. Wanneer je je nieuwe slipje moet kiezen, zijn er met name 2 belangrijke dingen waar je altijd rekening mee moet houden. Comfort en pasvorm. Het slipje moet natuurlijk prettig aanvoelen om te dragen, en ook het uiterlijk is best belangrijk. Alle slips van het Duitse Mey worden geproduceerd in heerlijke, hoogwaardige materialen.

Naast de zeer hoge kwaliteit en hoge standaarden worden de slips van Mey ontwikkeld onder speciale milieuvriendelijke voorwaarden. German Mey heeft duurzame productie en sociale verantwoordelijkheid tot hun manier van leven gemaakt. Wat ook betekent dat het ondergoed alleen in Europese fabrieken wordt geproduceerd.

Mey is perfecte slip van hoge kwaliteit

Mey staat voor perfecte producten voor de modebewuste vrouw. Dat geldt ook voor Mey's grote assortiment mooie slips. Slipjes die stuk voor stuk Duitse kwaliteit en hoge eisen uitstralen. De slips van Mey zijn gemaakt met een fantastische pasvorm, die ongelooflijk goed op het lichaam zit.

Veel vrouwen zullen het er snel over eens zijn dat je nooit te veel slips kunt hebben. Ook niet het heerlijke slipje van Mey. Onder de prachtige selectie vindt u veel verschillende modellen. Onder andere tai, maxi en broek. De vele verschillende slips van Mey zijn stuk voor stuk gemaakt van de mooiste materialen. Zo ben je verzekerd van een panty die je gegarandeerd nooit zal teleurstellen.

Lune Mey slip voor de koude wintermaanden

Met een slip van Mey ben je verzekerd van een slip die je ook op koude dagen warm houdt. Het slipje is ontworpen om ongelooflijk comfortabel te zitten. De slips van Mey zijn allemaal geproduceerd in verschillende materialen, dus ook voor de koude maanden.

Mey's slipje neemt verantwoordelijkheid

Na verloop van tijd zijn er velen die hun ogen hebben geopend voor hoe belangrijk het is om goed voor de natuur te zorgen. Dit geldt ook voor een groot deel voor de mode-industrie. Mey heeft die verantwoordelijkheid genomen en heeft daarom sociale verantwoordelijkheid en duurzame productie tot hun manier van leven gemaakt. Hierbij staat een milieuvriendelijke productie voorop.

Om alle productieprocessen in de gaten te houden, wordt Mey's ondergoed alleen in Europese fabrieken geproduceerd. De slips zijn allemaal bluesign® gecertificeerd. Dit betekent dat het product is geproduceerd onder duurzame textielproductie. Het zorgt er ook voor dat het product wordt gecontroleerd op milieuvriendelijke en veilige productie. Als je kiest voor een slip van het Duitse ondergoedmerk, weet je zeker dat ze allemaal onder fijne ecologische omstandigheden zijn geproduceerd.

Was het slipje Mey met zorg

Het slipje van Mey is gemaakt van verschillende materialen en bestaat onder andere uit zachte merinowol en de fijnste zijde. Vanwege deze materialen moet je de slip op een andere manier wassen dan je gewend bent. Je mag de slip in de machine wassen, maar zorg er altijd voor dat je deze op een lage temperatuur wast. Merinowol en zijde zijn niet bestand tegen de 60 graden die anders wordt aanbevolen voor ondergoed. Gebruik als wasmiddel altijd een product dat geschikt is voor wol, maar ook voor zijde. Wasmiddel bedoeld voor wol kan voor beide materialen worden gebruikt. Vermijd altijd wasmiddelen met bleekmiddel en optisch wit en gebruik nooit wasverzachter. Wasverzachter sluit de kleine vezels in het materiaal.

Wanneer u uw wollen en zijden slipjes na het wassen moet drogen, mag u nooit een wasdroger gebruiken. Laat je slip in plaats daarvan aan de lucht drogen, zodat ze de goede pasvorm behouden. Koop je Mey-slip bij ons en voel hoe de hoge kwaliteit van het materiaal je het gevoel van welzijn in de luxeklasse geeft.