Tai slipjes

Grote selectie tai-slips

Hier zijn Tai-slips voor elke smaak! Voor degenen die pikant en kanten willen en voor degenen die iets meer van hun slipje willen. Alle slips van Tai zijn van heerlijke materialen, met zacht kant en een super goede pasvorm. Kenmerkend voor het Tai-slipje is dat het tot aan de taille reikt en hoge beenuitsparingen heeft. Dit kan de illusie wekken van langere benen, wat de meeste vrouwen zouden verwelkomen. Panty's bedekken een groot deel van de achterkant.

Een selectie van variaties van tai-slips

Hoewel alle tai-slips deze gemeenschappelijke kenmerken gemeen hebben, zijn er grote variaties in het ontwerp en de materiaalkeuze. Dit geeft je de mogelijkheid om een slip te vinden die past bij jouw persoonlijke stijl. Houd je meer van kant ontworpen als fijne bloemen of sexy patronen? Of misschien voor mooie kleuren die doen denken aan de zomer en feesten? Het kan ook zijn dat je gewoon een comfortabel slipje wilt van materiaal van de hoogste kwaliteit, dat zacht en heerlijk aanvoelt op je huid.

Gelukkig heeft Netlingerie een groot en breed assortiment verzameld, zodat je alles kunt vinden van comfortabele modellen van Sloggi tot sexy slipje van Calvin Klein. Daartussenin zijn er natuurlijk vele variaties, dus het is gewoon een kwestie van ontdekken.

Taislipjes voor elke smaak

Netlingerie voert de beste merken, wat uw garantie is voor een hoge kwaliteit wat het ook is Taislipjes, Voedingsbh of nachtmode, die aan uw winkelwagen moet worden toegevoegd. We hebben een retourrecht van 365 dagen op alle goederen en verzenden uw bestelling snel. Koop je voor meer dan 59 Euro, dan betalen wij zelfs de verzendkosten.