Voedingsbh

Lees meer over het kiezen van een voedingsbh

BH's voor wie borstvoeding geeft, moet natuurlijk van alles een beetje kunnen. Een voedingsbh moet gemakkelijk te openen zijn. De voedingsbh moet gemaakt zijn van zachte materialen en tegelijkertijd moet het een Beha zijn die alle ondersteuning wil geven. Netlingerie heeft Voedingsbh van oa Chantelle, Anita en PrimaDonna, die helemaal is gemaakt van heerlijke materialen. Een voedingsbh moet natuurlijk aan al je wensen voldoen. Dit geldt voor comfort, ondersteuning, design, kwaliteit en pasvorm. Tegelijkertijd moet de functionaliteit en bruikbaarheid ook goed zijn.

Tijdens de zwangerschap ben je gevoeliger en daarom moet je ook een zwangerschapsBeha hebben die je helpt om je comfortabel en ontspannen te voelen. U moet een voedingsbh hebben die is ontworpen voor aanstaande moeders die behoefte hebben aan goed comfort, flexibiliteit, ondersteuning en goede functionaliteit.

Wanneer moet u uw voedingsbh kopen? Beha?

Naarmate je zwangerschap vordert, zul je merken dat je oude Beha's steeds kleiner beginnen te voelen, en hier kom je waarschijnlijk in de verleiding om uit te gaan en je eerste voedingsbh te kopen. Maar sta even stil en bedenk in welke week je zit. Je borsten zullen zeker nog meer groeien, en ineens is je eerste voedingsbh-aankoop weggegooid omdat die nu ook te klein is geworden.

Omdat je niet weet hoeveel je borsten zullen groeien tijdens de zwangerschap, is het een goed idee om zo lang mogelijk te wachten met de bevalling. Als je kunt wachten tot 3 weken voor de bevalling, komt het goed uit, want dan heb je zeker een voedingsbh die zowel in de cup als rond de omtrek goed bij je past. Wanneer u uw voedingsbh voor het eerst koopt, moet u er rekening mee houden dat deze iets groter is in de cup, zodat er ruimte is voor de melk wanneer deze arriveert en voor uw borstvoedingscompressor.

Als u eerder bent gegroeid je voedingsbh uit je huidige Beha's en toe aan iets nieuws, kun je een kijkje nemen op onze aanbiedingenpagina. Hier vind je goede aanbiedingen op lingerie die je kunnen ondersteunen totdat je de voedingsbh gaat gebruiken.

Wat moet waar let je op?

Als je voor jezelf gaat investeren in een voedingsbh, moet je er absoluut zeker van zijn dat er genoeg ruimte is voor je zoogcompressen en de melk. Koop je een voedingsbh die te strak zit zowel in de cup als de omtrek, dan knijp je de vele melkklieren samen, waardoor de melk niet goed kan stromen. Om het je makkelijk te maken en de baby, moet u ervoor zorgen dat uw voedingsbh een opening heeft die groot genoeg is om de borst ongehinderd naar buiten te laten komen. Als de opening van je voedingsbh niet groot genoeg is, sluit je veel borstklieren af tijdens het geven van borstvoeding.

Als je een voedingsbh hebt met een open- en sluitmechanisme, zorg er dan voor dat deze goed is en stevig. Het zal veel voor je betekenen dat het openen en sluiten van je voedingsbh goed gaat, omdat je vele malen per dag borstvoeding zult geven en daarom moet je er gemakkelijk bij kunnen. Open - en de sluiting moet tijdens het geven van borstvoeding vele malen geopend kunnen worden.

U moet letten op de cupmaat en hoe de beugels in het midden en aan de zijkant van uw lichaam zitten. Ook al is het een voedingsbh, hij moet nog lang comfortabel kunnen dragen en daarom is het belangrijk dat hij perfect zit en je op geen enkel moment hindert. Dan je boezem en tepels zijn het meest gevoelig, vermijd spijkers, spikes of veters in de buurt van de tepels, omdat u daar ook last van zult hebben.

Welke voedingsbh moet u kiezen?

Er zijn veel factoren die een rol spelen wanneer je voor jezelf een voedingsbh moet kiezen. Er zijn Voedingsbh die zowel met als zonder beugel en met of zonder vulling kunnen zijn. Een voedingsBH met beugel kun je prima gebruiken, zolang je je ervan bewust bent dat de beugel niet zit op je borst en klem. De beugel kan een kleine reden zijn dat de vrije melkstroom wordt afgesloten. Veel mensen vinden een voedingsBH zonder beugel het prettigst. De beugel zal je borsten meestal storen, omdat je altijd bereid moet zijn om borstvoeding te geven.

Veel mensen denken dat ze gemakkelijk hun gewone Beha kunnen gebruiken. Dat raden we niet aan, omdat het materiaal van een voedingsbh veel zachter is en fijner om op je borst te dragen, wat pijnlijk kan zijn als je veel borstvoeding geeft. Een voedingsbh is nodig als je je zo comfortabel mogelijk wilt voelen en het jezelf gemakkelijker wilt maken om borstvoeding te geven.

In welke maten kun je je voedingsbh krijgen - kijk hier

Op de website vindt u borstVoedingsbh van het merk Triumph. Je vindt er cupmaten A t/m E, waarbij je kunt kiezen van 75 tot 90 in omtrek. Met een 75A in de kleinste maat en 90E in de grootste maat, is er een grote keuze aan maten die je kan proeven. Zo is er een voedingsbh voor jou met een kleine boezem, maar ook een voedingsbh voor grote maten. Als je een voedingsbh bestelt, heb je 365 dagen retourrecht, dus je heb tijd om erachter te komen welke maat je nodig hebt - en vergeet niet dat er ruimte moet zijn voor het zoogkompres. Lees hier meer over onze Voorwaarden.

Hoeveel Voedingsbh moet je hebben?

U zult een voedingsbh net zo vaak gebruiken als uw gewone Beha's. Je voedingsbh zit het dichtst bij je lichaam, waar je ook zweet, en daarom moet je meerdere Voedingsbh hebben. 3 Voedingsbh zijn normaal om in je garderobe te hebben, dus je hebt iemand om afwisselen tussen wanneer je ze ook af en toe moet wassen. Op de website vind je de basiskleuren, zwart en wit, waarvan velen er één kiezen, zodat ze een voedingsbh hebben die past bij hun kledingkeuze.

Welk materiaal is goed voor je voedingsbh - Lees hier

Het is belangrijk dat je een voedingsbh krijgt die comfortabel op je borst en lichaam zit. Je voedingsbh moet daarom gemaakt zijn van mooie en zachte materialen. Het moeten materialen zijn zodat je huid kan ademen in je voedingsbh. Je vindt zo een voedingsbh van het merk Triumph, die gemaakt is van mooie microvezel die zacht aanvoelt op het lichaam. Microfiber gaat ook niet naar binnen en trekt het lichaam strak en bovendien zal je huid kunnen ademen. De voedingsbh is neutraal, klassiek en glad van design en past dus bij elke look die je hebt.

De bandjes van je voedingsbh

Het is natuurlijk belangrijk dat je zoek een voedingsbh waarbij je de bandjes kunt verstellen zodat de cup altijd dicht op het lichaam kan liggen. Als je verstelbare bandjes hebt, heb je de mogelijkheid om de lengte van de bandjes te veranderen, omdat je aan het einde van de zwangerschap vaak aankomt en weer vol raakt als je borstvoeding geeft.

Hoe beter. je kunt je schouderbanden erin krijgen, hoe beter ze je zullen ondersteunen. Let er bij het zoeken naar Voedingsbh op dat de halters stevig, breed en gewatteerd moeten zijn. Goede bandjes ondersteunen zowel je schouders als je nek zo goed mogelijk. Vergeet ook niet om hier onze selectie van onze draadloze bh te bekijken.

Voedingsbh wassen – Lees hier

Er zijn geen regels over wanneer je je lingerie moet wassen. Maar lingerie die dicht op het lichaam zit, wordt meer blootgesteld aan zweet, vuil en bacteriën en daarom is het aan te raden om je lingerie na 2-3 keer te wassen, zelfs als je denkt dat het niet stinkt. Aan de binnenkant van uw kleding vindt u altijd de wasvoorschriften, deze dient u goed op te volgen. Als je meer informatie nodig hebt over het wassen van je lingerie, kun je hier klikken.

Vraag of je bij twijfel - wij helpen je

Als je op het punt staat een voedingsbh te kopen, maar je hebt nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice op 45+ 41 40 75 00 of shop@netlingerie.nl lees ook meer over welke maat je voedingsbh moet hebben in onze gids over bh-maten.