Calvin Klein BH

Grote selectie Calvin Klein BH's

Calvin Klein is jonge, slimme en brutale lingerie. Gemaakt van super zachte materialen en heeft een super goede pasvorm. Calvin Klein komt vaak met nieuwe lingerieseries, dus volg deze pagina als je op zoek bent naar jonge, nette lingerie. Calvin Klein BH is ondergoed voor de actieve en modebewuste jonge vrouw. Het is slim ondergoed en modieuze BH's, waarvan het ontwerp een nauwe verbinding weet te creëren tussen een eenvoudige, sportieve en vrouwelijke look.

De Amerikaanse ontwerper Calvin Klein was een echte minimalist, waarmee hij ook vooral bekend werd voor zijn hele carrière. Calvin heeft alle irrelevante details uit de producten weggesneden om het vrouwelijk lichaam gezond te laten lijken en centraal te staan in de vele producten.

Hier op Netlingerie.nl vindt u een grote selectie van mooie en zeer verschillende BH's van het Amerikaanse merk. Je vindt er onder andere:

BeugelBeha - BH zonder beugel - Push-up-bh - bralettes - Triangel-bh - T-shirt-bh

Alle BH's van Calvin Klein zijn ontworpen in fantastische kwaliteit en heerlijk zachte materialen. Onder andere nylon, elastaan, katoen en naturel modal. Door de heerlijke materialen krijg je een bh die absoluut perfect aanvoelt op je blote huid.

Een bekende elastische band met logo

Calvin Klein is een iconisch merk, dat kunnen we dat niet vermijden. En met de bekende elastische band die vaak op de vele producten van het merk te zien is, weet het merk een zichtbaar andere en opmerkelijke waarde en imago te creëren bij de individuele consument. Je twijfelt nooit wanneer je dragen mooi ondergoed van Calvin Klein. Dat geldt ook voor veel van de prachtige BH's van het merk. Het merk trekt de aandacht door het logo als pure versiering te gebruiken op het brede elastiek dat om de buik gaat. Maar waardoor de bh ook precies zit zoals het hoort.

Calvin Klein was oorspronkelijk een van de eersten die ervoor openstond om het logo voor andere dingen te gebruiken dan alleen een merk, dat in de nek van je T-shirt. Het logo is zichtbaar gemaakt, maar dan op een brutale, andere en enigszins provocerende manier - althans in het begin. De zachte bralettes-BH's zijn allemaal ontworpen met het brede logo-elastiek rond de borst. bralettes-BH's zijn terug te vinden in de vele collecties van Calvin Klein en zijn bijna een icoon geworden voor het Amerikaanse merk. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waarbij zwart, wit en grijs melange de meest bekende monochrome kleuren zijn geworden voor de bekende soft-bh.

Vind de perfecte pasvorm

Van de kant van de natuur, er zijn geen twee identieke borsten. De grootte van je borsten is puur genetisch bepaald. Het enige dat ervoor kan zorgen dat de vorm en maat veranderen, is als u een borstvergroting of borstverkleining heeft ondergaan.

Bij het kiezen van uw Calvin Klein-bh is het daarom erg belangrijk dat u precies de juiste maat kiest en precies de juiste pasvorm. De Beha moet je borsten kunnen controleren, vormen en ondersteunen. Calvin Klein heeft veel verschillende BH's ontworpen, die stuk voor stuk op een zeer comfortabele manier ondersteunen en vormgeven, wat ervoor zorgt dat de bh overdag niet oncomfortabel en warm aanvoelt.

Geen twee borsten zijn de hetzelfde

Zoals ik al zei, er zijn veel verschillende soorten borsten. Daarom kunnen de vele verschillende maten borsten worden onderverdeeld in verschillende categorieën zoals hier:

Atletische borsten - Hangende borsten - Ronde borsten

Atletische borsten: Atletische borsten zijn vaak kleine borsten. Als je kleine borsten hebt, kun je kiezen voor een van de mooie push-up BH's van Calvin Klein, een full cup bh of een t-shirt bh.

Slappe borsten: Doorhangende borsten ontstaan doordat het bindweefsel in de borst los gaat zitten. Meestal in verband met zwangerschap en borstvoeding. Als je een borst hebt die niet meer zo stevig is als vroeger, is een push-up bh misschien een goed idee om naar te kijken. Bijvoorbeeld de populaire PERFECTLY FIT bh. Het ondersteunt en helpt je om weer een mooie cavalier gang te krijgen. Ook als je borsten niet meer zo stevig zijn.

Ronde borsten: Als je ronde borsten hebt, kun je gerust kiezen voor een van de zeer populaire bralettes BH's van Calvin Klein. De borst heeft geen speciale ondersteuning nodig en daarom kun je gemakkelijk kiezen voor een bralettes-BH met beugel. Als je op zoek bent naar een bh met een minimalistisch en sportief design, dan zijn de vele BH's van Calvin Klein zeker de moeite waard om te bekijken.