Retourneren van artikelen

Als klant heeft u 365 dagen herroepingsrecht. Mocht u spijt hebben van uw aankoop, dan zijn een retourlabel en retourformulier bij uw bestelling ingesloten. Het bijgevoegde retourformulier moet worden ingevuld, zodat wij uw retourzending zo snel mogelijk kunnen verwerken. Als u het retourformulier kwijt bent, kunt u het hier afdrukken.

Het artikel moet worden geretourneerd in de originele verpakking en in dezelfde staat als bij ontvangst. Als klant bent u verplicht om de retourzending zelf te betalen. In het pakket zit een retouretiket dat u kunt gebruiken. Als u dit gebruikt, wordt er EUR 9 van het terugbetaalde bedrag afgetrokken. Het retourpakket moet worden afgeleverd bij een UPS Access Point of een DPD Parcel Shop.

Uw geld wordt automatisch teruggestort op dezelfde creditcard die u voor de aankoop van het artikel hebt gebruikt. Houd er rekening mee dat het retourproces tot 14 dagen in beslag kan nemen.

Artikelen moeten worden teruggestuurd naar het adres:

Fashion Shopping
Sletten 59A
DK-7500 Holstebro


VAT: 31327369

Stuur het artikel niet onder rembours terug.

Inruilen


Als u het artikel wilt ruilen voor een andere maat of een ander artikel, plaats dan een nieuwe bestelling op de webshop.