Hipster slipjes

Grote selectie hipster slips

Op deze pagina vind je een enorme selectie Hipster slips. We hebben alles op het gebied van hipster slipjes, van pikant kant tot de meer klassieke hipster slipjes voor dagelijks gebruik. Netlingerie heeft een enorme selectie slipjes.

De naam komt van het Engelse woord voor hip, "hip", omdat dit slipje op de heup zit. Een ander kenmerk van dit type panty is de lage beenuitsnijding. Hoewel hipsterslips deze kenmerken hebben, zijn er nog steeds grote verschillen in de daadwerkelijke uitstraling van de slip.

Velen kennen waarschijnlijk de Björn Borg hipster met zijn kleurrijke patronen en geweldige details. Er zijn echter ook hipsters die bijna de tegenovergestelde uitdrukking hebben met fijn, delicaat kant en meer discrete kleuren. Daartussenin zijn er natuurlijk ook vele varianten - en zo is het mogelijk om een paar te vinden dat past bij jouw persoonlijke stijl.

Was je hipsters op de juiste manier

Als je eenmaal je nieuwe slipje hebt gekocht, of het nu gaat om tai slipjes, strings, hipsters of andere type, zorg ervoor dat u de wasinstructies volgt om ze de langste houdbaarheid te geven. Als je twijfelt waar al die verschillende wassymbolen voor staan en hoe je je nieuwe ondergoed het beste kunt passen, hebben we hier een overzicht voor je samengesteld.

Gratis verzending van je hipster slipjes

Wanneer je ondergoed koopt voor in totaal meer dan EUR 59, krijg je gratis verzending bij Netlingerie. Daarom kun je met voordeel meerdere paar hipsters tegelijk kopen, of misschien combineren met BH's, badkleding of iets anders dat je zou kunnen verleiden. Alle goederen die we op voorraad hebben, worden snel geleverd en je hebt altijd 365 dagen retourrecht.