Sloggi BH zonder beugel

Enorme keuze aan Sloggi-bh's zonder beugel

Met een mooie BH met beugel van Sloggi krijg je een prachtige BH met een fantastische fit. BH's hebben een unieke pasvorm waardoor de BH heel comfortabel op je borsten zit. Op deze pagina vind je een ruime keuze aan vele mooie beugel BH's van Sloggi.

De mooie en zeer vrouwelijke beugel BH's zijn stuk voor stuk gemaakt van mooie materialen. Dat maakt het dragen van een bh zonder beugel van Sloggi tot een heel prettig gevoel.

Met een bh zonder beugel van het zeer populaire ondergoedmerk kom je gemakkelijk en elegant de dag door. Helemaal zonder vervelende naden en krassende labels. Maar dan wel met een BH met beugel die helemaal perfect aanvoelt op je blote huid..

BeugelBeha's

De vele BH met beugel's zijn bij veel vrouwen populair geworden. Met het bekende en goede comfort van Sloggi is het ook niet zo moeilijk te begrijpen. Een bh zonder beugel is comfortabel, maar tegelijkertijd ook best praktisch. Ondergoedmerk Sloggi heeft veel prachtige beugel-BH's ontworpen, die allemaal een heel eenvoudige en vrouwelijke uitstraling hebben.

Vrouwen zijn anders en hun borsten ook. Geen twee borsten zijn hetzelfde en daarom zijn er ook veel verschillende behoeften aan de juiste ondersteuning. De BH met beugel's van Sloggi geven de borsten perfecte ondersteuning met uniek comfort.

Gebruikt u de juiste Sloggi-BH met beugel?

Misschien denkt u, net als veel andere vrouwen, dat het moeilijk kan zijn om te zien welke van de vele BH met beugel's de ideale voor u is. Maar als je eenmaal een van de prachtige BH met beugel's van Sloggi hebt geprobeerd, kan het moeilijk zijn om hem weer los te laten. Sloggi staat voor ongeëvenaard comfort en pasvorm. Alle producten zijn ontwikkeld met jou en jouw welzijn centraal.

Wat het ondergoed van Sloggi en hun vele verschillende bh-modellen kenmerkt, is dat ze door alle vrouwen van alle leeftijden kunnen worden gebruikt. Voor Sloggi gaat het vooral om de behoeften van de individuele vrouw. De behoefte om je de hele dag op je gemak te voelen.

Het perfecte paar

Zelfs als je waarschijnlijk de perfecte BH met beugel hebt gevonden, gaat die niet eeuwig mee. Er wordt gezegd dat een Beha ongeveer een half uur mooi kan blijven. 8 maanden. Hierna begint de elasticiteit geleidelijk te verdwijnen. Dit is onder andere te zien aan het feit dat je BH zonder beugel er dof en versleten uit gaat zien. Je ziet dat de kleine elastiekjes in de BH beginnen te breken. Als je Beha is versierd met kleine fijne veters, zullen deze er na verloop van tijd ook saai uitzien.

BeugelBeha's hebben de beste zorg nodig

Als je je BH met beugel gaat wassen, is het een heel goed idee om de meegeleverde wasinstructies te volgen. Was je Beha bij voorkeur niet in de wasmachine. Een ritje in de wasmachine kan je Beha gemakkelijk ruïneren. Was in plaats daarvan je Beha met de hand. Los een mild wasmiddel - bij voorkeur wasmiddel voor gekleurde kleding - op in warm water. Laat je Beha nooit in het water liggen, maar was hem direct. Gebruik niet te veel wasmiddel en gebruik nooit wasverzachter.

De wasverzachter sluit de vezels in de stof. Gebruik ook nooit een droogtrommel, maar pers het water eruit voordat u het te drogen legt. Laat je bh of ander ondergoed nooit in de zon drogen, hierdoor kan het textiel verbleken.

Ben je op zoek naar een bh zonder beugel maar wel een bh met fantastisch en uniek comfort. Dan is de grote keuze aan mooie BH met beugel's van Sloggi zeker de moeite waard om eens extra te kijken.

Koop je BH met beugel van Sloggi op deze pagina en voel hoe de individuele Beha verrast met zijn zachte materiaal op de blote huid.